Odredbe i Uvjeti

Ko smo mi ?

Adresa naše web stranice je: univerzal.ba

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo?

Komentari?

Kada posjetitelji ostave komentare na web mjestu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i niz korisničkih agenata preglednika za pomoć u otkrivanju neželjene pošte. Anonimizirani niz stvoren od vaše adrese e-pošte (koji se naziva i cash) može se pružiti usluzi Gravatar kako bi provjerio koristite li ga. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

 Mediji

Ako slike prenosite na web lokaciju, izbjegavajte slanje slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izvući bilo koje podatke o lokaciji sa slika na web lokaciji. 

Obrasci za kontakt

U koliko imate dodatnih pitanja obratite nam se na email univerzal-cazin@hotmail.com

Kolačići

 Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se odlučiti za spremanje svog imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost kako ne biste morali ponovo popunjavati svoje podatke kada ostavite novi komentar. Ovi kolačići trajat će godinu dana. Ako imate račun i prijavite se na ovu stranicu, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš pretraživač kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik. Kada se prijavite, postavićemo i nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na ekranu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići za opcije zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava trajat će dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni. Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić bit će spremljen u vaš preglednik. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno ukazuje na ID posta članka koji ste upravo uredili. Istječe nakon 1 dana. 

Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija

Članci na ovoj web lokaciji mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu. Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati ​​dodatno praćenje treće strane i nadgledati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i ako ste prijavljeni na tu web stranicu. Univerzal nije odgovoran za zaštitu privatnosti ili sadržaj tog web sajta. Preporucujemo Vam da procitate Politiku privatnosti svakog sajta pre njegovog korišcenja.

Analitika

S kime dijelimo vaše podatke?

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke?

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se na neodređeno vrijeme. To je tako da automatski možemo prepoznati i odobriti sve daljnje komentare, umjesto da ih držimo u redu za moderiranje. Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo lične podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu u bilo kojem trenutku vidjeti, urediti ili izbrisati svoje lične podatke (osim što ne mogu promijeniti korisničko ime). Administratori web lokacija mogu takođe vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima?

Ako imate račun na ovoj web lokaciji ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati za administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe. 

Gdje šaljemo vaše podatke?

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge otkrivanja neželjene pošte. 

Vaše kontakt informacije

Dodatne informacije Kako štitimo vaše podatke

Koje postupke kršenja podataka imamo na raspolaganju

Od kojih trećih strana primamo podatke

Koje automatizovane odluke i / ili profiliranje radimo sa korisničkim podacima

Zahtjevi za objavljivanjem propisa u industriji

UNIVERZAL Gorenje Studio
Logo
Uporedi Proizvode
  • Total (0)
Uporedi
0
Shopping cart